Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη Αυγουλέα-Λιναρδάτου

News » Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη Αυγουλέα-Λιναρδάτου
Posted on 14 May 2014 08:46

Η Βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου προσφέρει, στο πλαίσιο του προγράμματος «Αναζήτηση εργασίας με αρωγό τη Βιβλιοθήκη», δωρεάν σεμινάρια στον τομέα αναζήτησης εργασίας, προσβλέποντας στην ικανοποίηση της προφανέστατης ανάγκης των ανέργων για υποστήριξη και καθοδήγηση στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυριακές και ανταγωνιστικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας σήμερα.

AVGOULEA_AFISSA%20JOBS.jpg

Απευθύνεται κυρίως σε άτομα που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης εργασίας και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις (στρατηγική καριέρας & εύρεση ευκαιριών εργασίας, εργαλεία αναζήτησης εργασίας, συνοδευτική επιστολή-cover letter, βιογραφικό σημείωμα-CV, συνέντευξη εργασίας-interview), προκειμένου να διεκδικήσουν με αξιώσεις μια θέση στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε πιλοτικά, με μεγάλη επιτυχία, την άνοιξη του 2013 σε τέσσερις βιβλιοθήκες της Στερεάς Ελλάδας με συντονίστρια την κ. Αικατερίνη Κεράστα, στέλεχος της Κεντρικής Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελ. Βενιζέλου 112-114 Περιστέρι) τις ακόλουθες ημερομηνίες: Τρίτη 27 Μαΐου 2014, Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, Τρίτη 10 Ιουνίου 2014.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές το αργότερο ως τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις και βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Έλλη Τσαΐρη στο 211 500 2300 (εσωτ. 132) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση rg.loohcsaeluogva|yrarbil#rg.loohcsaeluogva|yrarbil

Σου άρεσε το άρθρο; Βαθμολόγησέ το!

αξιολόγηση: 0+x

Latest Blog:

Λόγοι Εγγραφής στα Μητρώα του ΟΑΕΔ - Δικαιώματα και οφέλη posted on 15 Jun 2014 22:13


Μετά την εγγραφή του ο άνεργος έχει τα εξής δικαιώματα: (read more…)

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, το περιεχόμενο αυτής της σελίδας διανέμεται σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License